Szivárvány Dalkör

Elérhetőségek

Telefon: +36 30 640 9869

Olasz Jánosné
dalkör vezető

A dalkör 2006-ban alakult 15 fővel. Tagjai között vannak helybeli nyugdíjasok és pedagógusok.Az együttes közismert és közkedvelt slágereket énekel, megközelítőleg 150 dal van a repertoárjukban. Megalakulásuk óta közel 100 fellépés van mögöttük. Meghívásaik során bejárták szinte egész Zala megyét Teskándtól Muraszemenyéig. Fellépéseik célja elsősorban a szórakoztatás, elvinni olyan emberekhez is a jókedvet, a nosztalgikus emlékezést, akik önállóan nem tudnak élni, rászorulnak embertársaik segítségére. Ezért nagyon szívesen járnak nyugdíjas klubokba, idősek és fogyatékosok otthonába, jó célért rendezett alapítványi bálokba. Rendszeres fellépői Pózván, Letenyén, Tófejen, Pusztaedericsen az Idősek Hete rendezvényeinek. Mindezek mellett szívesen vállalnak szereplést a helyi egyházközség húsvéti és karácsonyi szertartásain.

A dalkör 2010. január 29-én, „A kulturált és színvonalas szórakoztatás érdekében végzett áldozatos és önzetlen tevékenységéért”  Zala megye közművelődéséért elismerésben részesült.

A kitüntetést a Megye Napja alkalmából, a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban vehette át a dalkör vezetője, Olasz Jánosné.